top of page

On Air's Team Play

45 min   |   6-30 deltagare   |  Svenska/Engelska 

Ta en paus från jobbet och umgås med kollegorna medan ni spelar vårt ultimata team building-spel On Air’s Team Play. Starta en prenumeration och spela varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller med vilka intervaller ni önskar.

 

Det är enkelt att arrangera, enkelt att använda och enkelt att spela. Bara dela länken med deltagarna, inga nedladdningar behövs. 

 

Alla samlas först i lobbyn och kan mingla och umgås. Vår professionella värd hälsar er välkomna och delar in er i lag om två till fem personer. Därefter startar värden tävlingarna. 

 

Lagen tävlar mot varandra i flera olika interaktiva spel. Alla lagmedlemmar är aktiva hela tiden och turas om att vara lagkapten. 

 

Spelet innehåller bland annat en klassisk trivia-runda, faktamatchningsspel där ni får lära känna era kollegor ännu bättre, snabbast-på-knappen-rundor och pictionary-runda där alla hjälps åt att rita. 

 

I slutet av eventet samlas alla och skapar ett gemensamt minne av eventet i det digitala fotobåset.

 

On Air’s Team Play är en kul och enkel mix av att umgås, team building och spel. 

Från 2950 kr per show

Priset är 295 kr ex moms per person med en minimidebitering för 10 personer. Vi har också rabatter om du bokar fler shower på en gång. Kontakta oss för en offert!

bottom of page