top of page

FAQ

Hur gör jag för att boka en online-game show?

Då fyller du i bokningsformuläret nedan. Där kan du välja vilken show ni vill boka, ungefär hur många ni är och vilket datum ni vill boka. Skriv gärna ut vilken tid ni är intresserad av. Om ni inte ha något speciellt datum eller inte vet vilken show ni vill boka så skriv det, så kommer vi med förslag. Det går även bra att ringa oss på 08-446 65 61 om ni vill bolla lite.

Hur går en online-game show till?

Vi sänder live från vår Game show-studio i Gamla stan, Stockholm. Ni ansluter till sändningen med videosamtal i till exempel Zoom och använder era telefoner som buzzer. Inga appar behövs då allt är tillgängligt i webbläsare. Och ni kan befinna er var som helst i hela världen! Vi sköter all teknik och ni behöver bara luta er tillbaka och fokusera på att ha roligt och självklart att vinna!

Vi vill hålla en dragning innan showen, går det?

Ja, det går alldeles utmärkt! Skriv det i bokningsförfrågan så löser vi det. Det går även bra att hyra studion innan showen för konferens och liknande. Kontakta oss för priser.

Vi har en som vill vara med i sändningen för att göra den mer personlig, kan hen vara det?

Absolut! Det går bra att ha med en eller ett par från företaget i sändning. Vi kan även se till så att det är er företagslogotyp istället för vår som syns på skrivbordet i sändningen. Om ni vill göra det ännu mer personligt kan vi hjälpa till att skräddarsy deltävlingar och frågor om företaget, era produkter eller era anställda, spela in sketcher eller filmklipp från företaget och mycket annat. Bara fantasin sätter gränser! Ni kan göra mindre förändringar i befintliga shower eller skapa en helt ny show. Kontakta oss för offert.

Hur mycket kostar det?

Alla våra online-game shower har ett grundpris på 395 kr per person exkl. moms med minimidebitering på 20 personer. Är ni fler än 70 personer får ni rabatt. Tillägg i form av specialutformade deltävlingar, förinspelat material, förlängd studiotid (för konferens eller liknande) osv. offereras separat.

bottom of page